Coupe des vacances

Het is warm in Nederland. De kranten staan er vol van en mijn plan om mét hond een deel van de Hanzefietsroute af te gaan leggen, komt dichterbij. We vertrekken zaterdag al. En hoe prachtig Labradoodles ook zijn, alle eigenaren weten hoeveel werk het is om de vacht mooi te houden. Zo ook van deze krullenbol. Om haar zoveel mogelijk tegemoet te komen in dat karretje, dacht ik dat het verstandig was om haar te trimmen. Ik heb een cursus gedaan (klinkt meer dan het was) en heb al de nodige trimsessies met haar achter de rug. En speciaal voor deze gelegenheid een kammetje korter zeg maar. Standje 10mm. Dat is echt waanzinnig kort maar dan droogt ze tenminste ook snel als ik haar onderweg laat zwemmen. Maar helaas was ik al lang en breed van start gegaan met de tondeuse, toen ik bij deel II aankwam waarbij je de coupe gaat knippen, zeg maar de finishing touch. Helaas was ik de schaar vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *