Bijkomen en de bike laten fixen

Dag 12: Rust- en reparatiedag in Rheine

Eenmaal wakker in het heerlijke hotelbed, hoorde ik al snel het voorstel van JP hier een nachtje langer te blijven. Ik was al gedoucht en bezig met het naderende vertrek door alles weer juist op te bergen in mijn fietstassen maar kon bijzonder snel schakelen. Heerlijk! Ook slapen in een hotel was fijn ook al moest JP midden in de nacht Ole van het bed werken. Die heeft nog best veel Golden Retriever bloed want als ie ligt moet je echt sjorren, trekken en duwen om hem te verplaatsen. Bizar hoe zwaar hij zichzelf kan maken. Op bed is een NO go die ze allebei nog niet helemaal snappen. Na het fantastische ontbijt, zonder de honden, troffen we beide heren dan ook zo aan….. Dit was in de tent met 2 slaapcabines was dit toch eenvoudiger te handhaven… We hebben nog steeds wat te doen en te veranderen in de hiërarchie in huize De Beer Van Schuppen.

“Dit is gewoon een middelvinger….heeft te maken met respect….”

Hondentrainers Jos, Marja en Mandy

De spaak is gerepareerd. Het leek even moeilijk te worden aangezien de fietswinkel wel open was maar de werkplaatsen dicht zijn op zaterdag. Maar het was een piece of cake want de spaak was niet gebroken maar enkel de nippel die op de velg zit en waar de spaak in gaat was kapot. Opgelucht dat we zondag onze weg weer kunnen vervolgen.

Slapen, terrasje, slapen, typen, eten slapen

Ik voelde me zo intens moe. Tevreden met 2 nachten Rheine en dat de fiets oké was. Maar mijn lijf had meer een soort marathon gelopen. Dus twee flinke blokken liggen slapen. En Rheine ontdekt. In de avond heerlijk gegeten in het hotel waar ze ook die heerlijke Rabarberlimonade hadden. Na het avondeten in bed weer direct in slaap gevallen terwijl JP in bed Duitsland – Denemarken keek. Ik was voor Denemarken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *